Είστε εδώ

Home Page
Παραλίες Συβότων
PDF Print E-mail
 

 

Γαλλικός-Μόλος: Βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού. Η παραλία έχει άμμο και διαθέτει μαγαζί όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και να γευματίσετε . Η θάλασσα είναι  ζεστή και ενδείκνυται για οικογένειες.

Ζέρη: Είναι αμέσως μετά τον Γαλλικό Μόλο, η παραλία έχει άμμο, τα νερά είναι ζεστά και έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ και να γευματίσετε. Επίσης υπάρχουν νεροτσουλήθρες για τους μικρούς και τους μεγάλους.

Ζάβια: Η Ζάβια είναι εκτός χωριού κοντά στο χωριό πέρδικα. Η θάλασσα είναι αρκετά δροσερή.Η παραλία είναι οργανωμένη. Mπορείτε να γευματίσετε αλλά και να πιείτε τον καφέ η το ποτό σας στο bar που διαθέτει.

Μπέλα Βράκα: Μαγευτική παραλία!!! Πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφτείτε. Η παραλία βρίσκεται στην ουσία στο νησάκι Μουρτεμένο. Περνάτε στο νησί διασχίζοντας την θάλασσα με τα πόδια όπου το νερό φτάνει μέχρι το γόνατο.Δεν υπάρχει φαγητό ή bar γι ' αυτό εφοδιασθείτε με τα κατάλληλα τρόφιμα.

Μέγα Άμμος: Είναι έξω από το χωριό με κατεύθυνση προς την Πέρδικα. Είναι η πιο κοσμοπολίτικη παραλία των Συβότων με πολλά εστιατόρια cafe και bar.Η παραλία είναι οργανωμένη αλλά η θάλασσα αρκετά δροσερή με πολλά βότσαλα.

Μικρή Άμμος: Είναι οργανωμένη παραλία, βρίσκεται αμέσως μετα την Μέγα Άμμο και διαθέτει εστιατόριο , cafe και bar.

Μέγα Ντράφι: Φεύγοντας και από την Μικρή Άμμο με κατεύθυνση τo xωριό Πέρδικα θα βρείτε την παραλία Μέγα Ντράφι.Η παραλία εχει άμμο και επίσης υπάρχει μια καντίνα για καφέ και φαγητό.

Πισίνα: Εξωτική παραλία με γαλάζια νερά για αυτό και ονομάστηκε  πισίνα . Βρίσκεται στο νησί του Αγίου Νικολάου. Η πρόσβαση γίνεται μόνο με βάρκα ή εκδρομικά καΐκια που υπάρχουν στο λιμανάκι των Συβότων . Η θάλασσα είναι αρκετά δροσερή αλλά αξίζει σίγουρα να επισκεφθείτε αυτή την εξωτική παραλία.

Πλακαριές: Η παραλία είναι αμμώδης, καθαρή με γαλαζοπράσινα νερά. Μπορείτε να την επισκεφθείτε μόνο με σκάφος.

ΔΕΗ: Η παραλία αυτή βρίσκεται σχετικά μακριά από το κέντρο του χωριου. Έχει βοτσαλάκια , αρκετή ηρεμία και ωραία θέα στο νησάκι Αγ. Νικόλαος.

 

 

 

 

Σαλόνι

Πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο σαλόνι...

Tv + Internet

Τηλεόραση και δωρεάν WiFi για τους πελάτες μας...

Πάρκινγκ

Δωρεάν πάρκινγκ για τους πελάτες μας...

Λουτρό

Πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις υγιεινής...